Några av våra kundcase

Här nedan kan du se några av våra uppdrag. Vill du veta mer, eller hur vi kan hjälpa dig, så tveka inte att kontakta oss.
Prisvärd hemsida och webbpaket

School's Out

School's Out är Gävleborgs största endagsfestival, med ca 15-20 tusen besökare i alla åldrar, inte bara från Söderhamn utan även från stora delar av övriga landet. För tredje gången i rad får vi äran att ta fram deras årliga hemsida.

Besök hemsidan 

Gatans Rum

Gatans Rum skapar Sveriges första digitala affischmuseum. 2021 fick de kultur­enhetens heders­omnämnande med motiveringen "De var steget före med digitala konst- och kulturupp­levelser på nätet". Vi har byggt den digitala plattformen.

Besök hemsidan 

Fler hemsidor

Logotyper

Mässmonter

Mc-traveller specialiserar sig på upplevelserika motorcykel­resor genom USA och Sydafrika. Vi hjälpte dem ta fram en mässvägg med tillhörande podium, en rollup samt en 16-sidig broschyr. Deras önskemål var att tydligt visa var rutterna går samt inspirationsbilder från redan genomförda resor.

Kundcitat

"Proffsigt i sin helhet. Tydliga svar på frågor. Har varit i kontakt med två-tre personer i processen, samtliga trevliga och förstående om mina önskemål. Lätt att kommunicera med via mail och telefon. Trevligt bemötande och god tillgänglighet!”
Lifeguard Sweden
“Mycket bra. Bra bemötande, Bra förståelse på vad som behöver exponeras. Snabb feedback och en grymt bra dialog. Hade jag vetat att det skulle vara så här smidigt hade jag kontaktat er mycket tidigare. Tack för ett mycket bra arbete.”
Consize AB
“Allt var väldigt bra, alla invändningar jag hade löstes snabbt och utan problem. Jag har inget att vara missnöjd över. Jag skulle rekommendera Generatorhallen utan att tveka.”
Tappers Bilservice AB
“Samarbetet är helt fantastiskt med väldigt hjälpsam och serviceinriktad personal. De synpunkter som jag har tas om hand och åtgärdas på ett proffsigt sätt.”
F15 Kamratförening / Flygmuseet

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram